24-01
Opleiding UEFA C/UEFA C Youth
Afbeelding: KNVB Logo Oranje

Beste belangstellende,

Je hebt te kennen gegeven belangstelling te hebben voor het volgen van een opleiding UEFA C/UEFA C Youth. De status is op dit moment nog steeds dat er nog geen informatie beschikbaar is over de betreffende opleiding voor komend seizoen.

We zijn al wel bezig met de inventarisatie van het aantal opleidingen per district. Daarna gaan we op korte termijn aan de slag met het benaderen van accommodaties voor de opleidingen UEFA C/UEFA C Youth in het seizoen 2019-2020. De verwachting is dat de inschrijving ergens in de periode maart/april zal worden opengesteld. Je krijgt uiteraard nog bericht wanneer de informatie beschikbaar is en wanneer de inschrijving definitief wordt geopend en gesloten.

Op voorhand kunnen we al wel aangeven dat het van belang is dat je een relatiecode hebt en daarnaast bondslid bent. Dit betekent dat jouw vereniging jouw geregistreerd moet hebben als spelend of als niet spelend lid. Check dit op voorhand bij je vereniging zodat je je straks direct in kunt schrijven. De verwachting is namelijk dat de opleidingen heel snel vol zullen zitten, sommige al met een dag.

Zodra er meer bekend is, word je verder geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Elly Blaauw
KNVB Academie
Trainersopleidingen districten Noord en Oost
T. 0343-751410
E. elly.blaauw@knvb.nl

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond
Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX Zeist
Postbus 515, 3700 AM Zeist
KNVB.NL

Deel dit bericht