15-12
UPDATE 15-12 aanpassingen Richtlijnen voor het sporten en het gebruik accommodatie FC Winterswijk
Afbeelding: affiche update_covid_19

Naar aanleiding van de aanpassing van de landelijke coronamaatregelen op 14 december en de noodverordering van de Gemeente Winterswijk zijn de richtlijnen voor het voetballen en het gebruik van onze accomodatie tot nader orde alsvolgt aangepast:

  • Er mag niet in competitieverband worden gevoetbald. Dit geldt voor alle competities zowel voor de jeugd als de senioren.
  • Groepstrainingen blijven mogelijk voor alle jeugdspelers t/m 17 jaar. Ook eventuele onderlinge wedstrijden blijven tot die leeftijd mogelijk. Wij hebben de trainers c.q leiders op de hoogte gebracht over hoe dit in te vullen. 
  • Spelers van 18 jaar en ouder kunnen op de gebruikelijke trainingstijden met maximaal 2 spelers (exclusief trainer) trainen, mits de 1.5 meter wordt aangehouden. De trainers/leiders van de seniorenteams hebben een protocol ontvangen met afspraken en voorwaarden om op een verantwoorde wijze te kunnen blijven trainen.
  • Er mogen geen bezoekers op het sportpark komen. Dit geldt nog steeds ook voor ouders-verzorgers die hun kinderen brengen of ophalen.
  • Het clubgebouw, kantine, kleedkamers en douches blijven dicht, dus graag thuis omkleden en douchen. Enkele toiletten zullen open blijven.
  • Tjdens trainingsavonden voor de jeugd zijn duidelijke rijrichtingen aangegeven en wij verzoeken iedereen dringend zich hieraan te houden en de aanwijzigingen van de verkeersregelaars te volgen.

Wij zijn blij dat er ondanks alle beperkingen toch getraind kan worden en danken iedereen alvast hartelijk voor het begrip en medewerking.

Blijf gezond!

Bestuur FC Winterswijk

Deel dit bericht