30-10
Veiling Op Je Club met Hans van Breukelen en Sierd de Vos
Afbeelding: veiling-logo-def2

Op vrijdag 29 november aanstaande organiseert FC Winterswijk in samenwerking met “Veiling op je club” een grote veilingavond in de kantine van de club. De bekende voetbalcommentator Sierd de Vos, van wie sinds kort bekend is dat hij de nieuwe stem is van de populaire FIFA game, zal samen met Hans van Breukelen de avond feestelijk openen.
Het clubdoel van deze avond is om geld te genereren voor een professionelere organisatie, waarbij met name in de breedtesport iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te trainen en voetballen onder opgeleide trainers en begeleiders. Een deel van de opbrengst gaat naar Support Casper. De stichting van Feijenoord clubarts Casper van Eijck doet innovatief onderzoek naar de behandeling van alvleesklierkanker, de sluipmoordenaar waaraan ook de vrouw van Hans van Breukelen is overleden.

Vanaf volgende week en natuurlijk op de avond zelf kan men veilingloten kopen. De hoofdprijs is niet mis, een geheel verzorgd voetbalweekend voor 2 personen incl. vlucht, 2 overnachtingen in een hotel*** en natuurlijk een bezoek aan het Barcelona van Lionel Messi. De andere 2 topprijzen zijn een TV 50” en een IPad 32GB. Deze loten zullen aangeboden worden door Geert Wevers en Arie Janssen.

Parallel aan deze actie loopt een jeudverloting die de grote clubactie van de laatste jaren vervangt. Binnenkort zullen onze jeugdleden bij u aan de deur komen. De loten zijn slechts € 2,50 per stuk en komen geheel ten goede aan het clubdoel van FC Winterswijk en Support Casper. Ook hierbij maakt men kans op geweldige prijzen: Een fiets, een TV, een IPhone en andere mooie prijzen.

Voor meer informatie en suggesties kunt u terecht bij het veilingteam via veiling@fcwinterswijk.nl

Deel dit bericht