18-04
Voorbeschouwing FC Winterswijk - Rohda Raalte, zondagmiddag 22 april om 14.00 uur
Afbeelding: Zondag 1

Komende zondag alweer de één na laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in de competitie. Een zeer belangrijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander en tevens kampioenskandidaat, waarbij wij bij winst een voorschot nemen op lijfsbehoud in de 1e klasse.

Afgelopen zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen De Zweef zorgden persoonlijke fouten in de verdediging voor een onnodige nederlaag. Na een snelle 2-0 achterstand vochten wij ons goed terug naar 2-2, maar door het benutten van een penalty ging De Zweef er met de 3-2 winst vandoor.

Onze tegenstander RKSV Rohda Raalte (voluit: Rooms Katholieke Sportvereniging Recht op het doel af Raalte) is opgericht in 1929 en speelt haar thuiswedstrijden op sportpark Tijenraan. De club uit Raalte telt ongeveer 1600 leden en speelt al jaren afwisselend in de hoofdklasse en eerste klasse. Na zeven jaar hoofdklasse is Rohda in juni 2016 gedegradeerd naar de eerste klasse.

Eerder dit seizoen werden wij in de uitwedstrijd tegen onze tegenstander van komende zondag na een snelle achterstand van 3-0 (binnen 10 minuten) overlopen en verloren met maar liefst 7-1. Achteraf is dit gelukkig een incident gebleken en wij hebben dus iets recht te zetten en daar moeten wij thuis zeker toe in staat zijn.

Voor handhaving in deze klasse is winst zondag dus zeer gewenst en als ons team wederom strijd kan leveren en de kansen die het creëert ook weet te benutten moet een overwinning zeker haalbaar zijn!

Wij wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht