21-11
Voorbeschouwing FC Winterswijk - STEVO, zondag 25 november om 14.00 uur
Afbeelding: Zondag1

Afgelopen zaterdagavond in de derby tegen Longa’30 hebben wij voor ruim 1000 toeschouwers onze positieve lijn, ingezet tegen WAVV met een fantastische 4-0 overwinning, doorgezet met een zeer verdiend gelijk spel. In de eerste helft raakte Longa’30 al snel het initiatief kwijt en waren de beste kansen voor onze mannen. Twintig minuten na de pauze kwam FC Winterswijk verdiend op voorsprong door een doelpunt van Daniël te Winkel, na goed voorbereidend werk van Kabir Sabotic en kort daarna werd een tweede treffer van onze kant afgekeurd wegens buitenspel. Longa’30 ging opportunistischer spelen en dat leverde de gelijkmaker op. In blessuretijd schoot Danieck Nijland van dichtbij keihard op de lat, zodat het 1-1- bleef. Al met al een prestatie om trots op te zijn!

De voorgaande thuiswedstrijd tegen WAVV hebben onze mannen een prima teamprestatie geleverd tegen een sterke tegenstander. Na de snelle voorsprong door Siebe te Winkel heeft ons team nauwelijks kansen weggegeven tegen de veel scorende ploeg uit Wageningen en dat leidde uiteindelijk tot een mooie en belangrijke 4-0 overwinning! In de wedstrijden tot nu toe hebben wij helaas nog te weinig punten behaald, maar daarbij presteerden wij, op een enkele wedstrijd na, op het veld geen enkele keer minder dan de tegenstander, maar het kwartje viel vaak net niet onze kant op in deze spannende competitie, waarbij veel teams aan elkaar gewaagd zijn.

Het seizoen is nog lang en het team van trainers John Gielink en Martijn Meerdink beschikt over voldoende kwaliteiten om goede rol te spelen in deze competitie en een nieuwe overwinning kan het vertrouwen een verdere positieve boost geven.

RKVV (Rooms Katholieke Voetbalvereniging) STEVO is opgericht in 1933, telt circa 700 leden en speelt op sportpark De Peuverweide. STEVO presteert deze competitie tot nu zeer behoorlijk en mag zich na 8 wedstrijden subtopper noemen.  Vorig seizoen is de uitwedstrijd tegen de tegenstander van zondagmiddag door FC Winterswijk gewonnen (1-2) en op ons sportpark Jaspers werden de punten gedeeld (2-2).

Wij zijn benieuwd hoe beide teams zondag acteren en of onze mannen in staat zijn om na het goede spel in de twee voorgaande wedstrijden ook deze wedstrijd naar zich toe te trekken.

Wij wensen u aanstaande zondag wederom veel voetbalplezier op ons prachtige Sportpark Jaspers!

Deel dit bericht