04-11
Voorbeschouwing FC Winterswijk - SV Orion, zondag 10 november
Afbeelding: Zondag1

Afgelopen zondagmiddag in Geesteren tegen Stevo hebben onze mannen, zoals al eerder dit seizoen, een onverdiende nederlaag geleden. Er was maar eigenlijk maar één ploeg die wilde voetballen en dat was FC Winterswijk! Met veel energie en met vlagen goed voetbal werd Stevo teruggedrongen tot hun eigen 16 meter, maar met name het geluk ontbrak om “de trekker over te halen”. De tegenstander speelde opportunistisch en hanteerde veel de lange bal. Met enkele goede reddingen hield onze doelman ons in de wedstrijd, maar helaas had hij twee keer geen antwoord op een doelpoging en zo stond na 90 minuten een 2-0 nederlaag op het scorebord. Het gebrek aan scorend vermogen heeft ons helaas al enkele nederlagen opgeleverd, maar als wij de gecreëerde kansen wel gaan benutten komen de overwinningen ook!

Zondag de kans op revanche tegen SV Orion, dat als nieuwkomer in deze klasse een prima start kent van het seizoen en als trotse koploper naar Winterswijk komt.

Een overwinning zal onze mannen vertrouwen geven voor de komende wedstrijden en kunnen wij tevens weer enigszins naar boven kijken op de ranglijst.

SV Orion is opgericht in 1938. Als kampioen promoveerde Orion afgelopen seizoen naar deze 1e klasse en speelt al jaren afwisselend in de 2e  of 1e klasse.

Orion heeft +/- 1500 leden en telt 23 seniorenteams (inclusief dames, veteranenteam, walking footballteam en 7x7 team) en 68 jeugdteams. De club speelt op Sportpark Mariënbosch in Nijmegen.

Het wordt vast en zeker een spannende middag en hopelijk trekken wij de broodnodige 3 punten over de streep.

Wij wensen u komende zondag wederom veel voetbalplezier op ons prachtige Sportpark Jaspers!

Deel dit bericht