12-01
Even voorstellen: Bianca Oonk-Bouwhuis
Afbeelding: Bianca Oonk Bouwhuis

Mijn naam is Bianca Oonk-Bouwhuis, ik ben 48 jaar en getrouwd met Arjan. Samen hebben we twee kinderen. Ik ben sinds april 2021 werkzaam bij de gemeente Winterswijk als recordmanager bij het team informatie. Daarvoor heb ik 19 jaar bij het waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem gewerkt. 

Al langere tijd ben ik bij FC Winterswijk betrokken als vrijwilliger. Ik ben begonnen als leider van het team van onze zoon. Daarna ben ik trainer, organisatorisch coördinator en assistent manager Jeugdzaken geweest. Vorig jaar ben ik door Gerrit benaderd met de vraag of ik nog wat wilde betekenen voor deze mooie club. Tijdens een gesprek met Gerrit en Joey kwam de bestuursfunctie van portefeuillehouder Verenigingszaken ter tafel en het lijkt me iets dat echt bij mij past. Ik mag samen  met andere vrijwilligers een steentje bijdragen, zodat we er de mooiste club van de Achterhoek van kunnen maken.

Hierbij dan ook een oproep aan alle spelers en ouders/overige (familie)leden. Om een club met 1500 leden draaiende te houden, zijn er veel vrijwilligers nodig. Kun je niet elke week/maand wat doen, check dan onze website en meld je aan bij de appgroep helpende handen. Op de app komen verschillende activiteiten voorbij, waar je je als vrijwilliger kunt opgeven. 

FC  Winterswijk, de club waar je je thuis voelt, waar je plezier hebt en waar je kunt voetballen op het niveau dat bij je past. Kortom de club voor iedereen!!

Deel dit bericht