header_senioren

Senioren van FC Winterswijk

Elke voetballer moet de mogelijkheid hebben om op zijn eigen niveau te spelen. En dat kan, dankzij het uitgebreide competitieaanbod van FC Winterswijk. Van de 1e selectie waar wekelijks honderden supporters langs de lijn staan tot de achtste klasse reserve: elk niveau kent een elftal en competitie op maat.

Voetballen op zaterdag of zondag

De prestatievoetballer en de recreatiespeler; allebei kunnen ze terecht bij ons. Liefst drie wedstrijdsecretarissen tekenen, samen met de KNVB, voor de organisatie van de diverse competities en bekertoernooien. Je kunt daarbij als seniorspeler kiezen om te voetballen op zaterdag of zondag.

Optimaal voetbalplezier

Daarnaast zet FC Winterswijk zich in om te zorgen dat er genoeg gekwalificeerde scheidsrechters en trainers/coaches zijn binnen de club. Het uiteindelijke doel: zorgen voor optimaal voetbalplezier voor alle voetballers in Winterswijk.

45+ voetbal

Voor de wat oudere spelers is 45+ voetbal in het leven geroepen, als aanvulling op de bestaande veteranencompetities. Zij spelen voornamelijk op de vrijdagavond.

Al bijna twintig jaar G-Voetbal

Ook senioren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen lid worden van onze club. Al bijna twintig jaar wordt voor spelers vanaf zestien jaar een competitie G-voetbal georganiseerd.

Deel dit bericht