Afgelastingen, wanneer bekend?

Tussen donderdag en op zijn laatst de ochtend van de speeldag wordt bekendgemaakt of sprake is van een algehele of gedeeltelijke afgelasting. Houdt in deze periode de website goed in de gaten (op de homepage linksboven).

Een algehele afgelasting geschiedt door de KNVB en is ook op Teletekst pagina 603 te lezen.
Een gedeeltelijke afgelasting kan ontstaan doordat de consul 1 of meerdere speelvelden afkeurt voor het spelen van wedstrijden.

Tegenstanders en KNVB-scheidsrechters zullen zodra mogelijk worden ingelicht bij een afgelasting via de wedstrijdsecretaris(sen). Gelieve derhalve niet rechtstreeks contact met de consul op te nemen.

Afbeelding: Henk Graaskamp

Manager accomodatie:

Henk Graaskamp
Telefoon: 0543-514469 / 06-20494357
E-mail: accomodatie@fcwinterswijk.nl

Waar staat het?

Als er door FC Winterswijk wedstrijden worden afgelast, zal er op de homepage (linksboven) een bericht hierover verschijnen.

Geen informatie op de website? Kijk op Facebook of op Twitter. Of neem contact op met je leider dan wel trainer/coach. Afgelastingen worden ook met behulp van het digitale formulier op Voetbal.nl gepubliceerd.

In welk district speel ik?

FC Winterswijk speelt in district Oost van de KNVB.

In welke Categorie speel ik?

Categorie A:

  • Mannen veldvoetbal standaard hoofdklasse t/m de 6e klasse
  • Mannen veldvoetbal reserve hoofdklasse t/m de reserve 3e klasse
  • A-, B-, C-junioren eredivisie t/m de 1e klasse
  • D-pupillen 1e divisie, 2e divisie en hoofdklasse
  • Vrouwen veldvoetbal eredivisie, hoofdklasse, 1e t/m 3e klasse


Categorie B:

  • Elftallen/teams die in de overige klassen spelen (zie categorie A), inclusief alle meisjes junioren die uitkomen in de meisjescompetitie


Bij niet algehele afgelasting door de KNVB wordt per veld een beslissing genomen door de consul namens de KNVB op Sportpark Jaspers.

Deel dit bericht