Organisatie van FC Winterswijk

Hoe goed zijn we met z’n allen, daar gaat het om bij FC Winterswijk. Ben je een voetbaltalent? Dat is mooi, maar minstens zo belangrijk is in hoeverre je eraan bijdraagt dat anderen sámen met jou kwaliteit kunnen leveren. Al die betrokken leden die ons versterken, maken dat we scoren. Dat is een fundamenteel andere kijk op een voetbalclub.

Ruimte voor talent

Mensen die ieder op hun eigen manier hun individuele kwaliteiten inzetten, maken de club groot. Dat is de reden dat FC Winterswijk veel verantwoordelijkheid bij de leden neerlegt. Waar ben jij goed in? Die vraag stellen we aan ieder nieuw lid. Zo kan iedereen bij FC Winterswijk zijn talent ontwikkelen. Het team achter het bestuur bestaat daardoor uit mensen die energie geven en de club naar een hoger niveau tillen.

Aanspreekpersonen

Kijk in de menubalk wie je aanspreekpersoon is binnen de club.

Organogram

Een grote club als FC Winterswijk zorgt er ook voor dat je niet altijd direct bij de juiste persoon bent of weet waar je moet zijn. Om te laten zien hoe wij als FC Winterswijk georganiseerd zijn hebben we een organogram opgesteld die in hoofdlijnen weergeeft hoe wij de zaken regelen. De bestuursleden hebben elk afhankelijk hun portefeuille een aantal commissies en werkgroepen onder zich. Hoe dit eruit ziet staat hieronder weergegeven (klik op afbeelding om te vergroten):

Afbeelding: Organogram FC Winterswijk - 1-1-2024
Deel dit bericht