header_overfcw

Over FC Winterswijk

FC Winterswijk is op 1 juli 2013 ontstaan uit een fusie tussen drie Winterswijkse voetbalclubs: WVC (Winterswijkse VoetbalClub, 1912), SKVW (Sport Kweekt Vriendschap Winterswijk, 1950) en voetbalvereniging Winterswijk (1921). Op het moderne Sportpark Jaspers aan de rand van Winterswijk wordt door jong en oud, man en vrouw, met plezier en passie gevoetbald.

Voetbal op zaterdag en zondag

Bij FC Winterswijk wordt gevoetbald op zaterdag en zondag. Seizoen 2015-2016 is voor de zondag begonnen met 16 mannen seniorenteams en 1 vrouwen seniorenteam, en op zaterdag met 5 mannen seniorenteams, 1 vrouwen seniorenteam, 1 G-team, 3 A-jeugdteams, 5 B-jeugdteams en 1 B-meisjesteam, 6 C-jeugdteams en 2 C-meisjesteams, 7 D-jeugdteams en 2 D-meisjesteams, 9 E-jeugdteams en 2 E-meisjesteams, 13 F-jeugdteams, diverse mini-jeugdteams en 2 groepen veteranen.

Clubtenue

De clubkleur voor zowel shirt, broek als kousen is zwart, met als steunkleur goud. Indien nodig worden wit en groen als extra steunkleuren toegepast.

Een club van formaat

Met circa 1.500 leden is FC Winterswijk een club van formaat. Een club die grotendeels geleid wordt door een team van zeer enthousiaste vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat voetballers, fans en sponsoren zich bij onze club welkom voelen.

Deel dit bericht