Trainingstijden seizoen 2022-2023

Om iedereen weer een plek te geven om te kunnen trainen is er een algemene veldplanning voor de trainingsdagen. Voor iedereen zaak en verplichting om zich hier aan te houden.
Indien je een aanvullend verzoek hebt voor een traingingsdag dan kun je deze sturen aan veldplanning@fcwinterswijk.nl .

Bekijk hier de actuele veldplanning

Bekijk hier de actuele kleedkamerindeling

Trainingstijden seizoen 2022-2023

Afbeelding: speler

Door het grote aantal en de diversiteit van alle groepen zijn een aantal maatregelen van kracht:

 1. Teams/spelers mogen de speelvelden niet betreden voor de toegewezen aanvangstijd, dus niet indringen en starten met warming-up of een balletje trappen (Ook niet in onderling overleg).
 2. Kleedkamers dienen 30 minuten na de training schoon opgeleverd te worden. De trainer is ervoor verantwoordelijk toe te zien of dit is gebeurd. Is er een team dat dit niet heeft gedaan, dan melden bij de toezichthouder.
 3. Kleedkamers 15 minuten voor aanvang van de training betreden.
 4. Er kunnen meerdere teams direct na elkaar in 1 kleedkamer gepland zijn (links/rechts constructie)
 5. Er kunnen meerdere teams tegelijk op een (half) veld gepland zijn
 6. Ivm overlast mag er niet afgewerkt worden op de goal naast WTC op veld 3. Dit geldt voor alle trainingen, dus ook hier overleg!
 7. Doeltjes die gebruikt zijn nadien opruimen of onderling afspreken dat de volgende groep ze ook gaat gebruiken.
 8. De laatste groep die getraind heeft (maandag t/m woensdag) zet de doeltjes aan eind van de training tegen de reclameborden.(dit omdat de velden regelmatig worden gesleept of gemaaid)
 9. Op donderdagavond en vrijdagavond na de laatste trainingen dienen alle doelen van het veld op de aangegeven plaats gezet te worden (zie schets), dit omdat er tijdens wedstrijden geen doeltjes binnen de omheining mogen staan.
 10. De groepen die als laatste trainen op de velden 1, 2 en 3 dienen ervoor te zorgen dat de verlichting uitgaat na de training (het kost veel geld als de verlichting voor niks brandt).
 11. Nu er om de velden 1, 2 en 3 een hek is geplaatst (om overlast te voorkomen) is aan de zijde van de tennisbaan het hek ook ’s avonds afgesloten. Mocht er een calamiteit zijn (blessures, ambulance ect.), dan hangt er een sleutel in de kast waar men de verlichting aan kan doen.
 12. Oefenwedstrijden worden alleen gepland op de regulaire wedstrijddag. Dat wil zeggen zaterdag of zondag normaal competitiewedstrijd, het is vanaf dit seizoen 2018-2019 mogelijk om ook een oefenwedstrijd te plannen op doordeweekse dagen (met uitzondering van de donderdag)  regel is ,er is ruimte voor 1 oefenwedstrijd per avond en er mag niet afgeweken worden van trainingstijden/dagen wanneer het team traint. Altijd zal eerst overleg moeten zijn geweest met de OC ‘er,wedstrijdsecretaris en   veldplanning voor goedkeuring !!!

Het vraagt dan ook discipline om op tijd de boel opgeruimd te hebben en het speelveld op de eindtijd van de training te verlaten, zodat opvolgende ploegen wel op tijd kunnen starten.

Trainers op sportpark Jaspers maken in principe gebruik van de scheidsrechters-kleedkamers volgens schema.


Aan deze planning kunnen geen rechten ontleend worden.

Deel dit bericht