Bekijk het programma

Word u onze nieuwe sponsor?

FC Winterswijk is een unieke voetbalclub, met een sterke regionale binding. Met bijna 1.400 leden is de club een van de grootste in Nederland. Jaarlijks bezoeken ongeveer 100.000 mensen de thuishaven, Sportpark Jaspers. Een prachtig marketinginstrument voor veel bedrijven. 

Voor iedereen

FC Winterswijk is een echte familieclub. Wij zijn niet alleen gericht op de selectieteams maar ook op de ‘breedtesport’. 
FC Winterswijk is sociaal en maatschappelijk bewogen, daarom is er ook ruimte voor gehandicaptenvoetbal op Sportpark Jaspers. Sportieve prestaties en breedtesport gaan hand in hand.

Ruime exposure

Als sponsor bieden wij u maximale exposure. Bij FC Winterswijk vindt u een sportief, zakelijk netwerk waar het goed toeven is. Sponsor en/of businessclublid worden is: u zakelijk profileren en ruim in beeld komen bij uw doelgroep. Op zaterdag en zondag betekent dit ruime exposure van uw bedrijfsboodschap. Het is dan drukker dan druk in en rondom de velden met voetballende jeugd, seniorenspelers, veteranen, ouders en grootouders. Ook door de week is er veel bedrijvigheid.

Een sponsor draagt bij!

Met uw bijdrage geeft u aan betrokken te zijn en sport toegankelijk te willen maken voor iedereen. Samen stimuleren we groei en talent. U sponsort activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. FC Winterswijk biedt u een originele en passende tegenprestatie. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met onze sponsorcommissie.

Deel dit bericht