22-04
Cabaretier Jochen Otten opent 2e FCW veiling op 20 mei
Afbeelding: Jochem Otten

Cabaretier Jochen Otten opent 2e FC Winterswijk veiling op vrijdag 20 mei

Op vrijdag 20 mei organiseert FC Winterswijk voor de tweede keer de grote ‘Veiling op je club’. Na het geweldige succes in 2019 willen wij er dit jaar weer net zo’n spektakel van maken! Daarom hebben we ook deze editie een bijzondere spreker uitgenodigd. Cabaretier Jochen Otten, bekend van o.a. Sluipschutters, zal de avond openen!

Doel
De opbrengst van de veiling zal weer ten goede komen aan onze jeugdafdeling. Maar omdat wij een maatschappelijk betrokken club zijn, verbinden we ook dit jaar een goed doel aan de actie: Spieren voor Spieren. Hun missie is om alle spierziekten de wereld uit te helpen en wij steunen hen hier graag bij!

Jochen Otten
Na Sierd de Vos in 2019 hebben we ook deze editie weer een aansprekende gast uitgenodigd. Jochen Otten is vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Jochen tourt ook mee in de Comedytrain die door het hele land reist naar poppodia en theaters. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Jochen schreef drie seizoenen lang voor Dit Was Het Nieuws. Was drie jaar lang columnist bij het radio 2 programma Spijkers met Koppen en zat in het cabaretpanel van Vrijdag Middag Live (radio 1). Zijn televisie-debuut maakt hij in 2013 met het sketch-programma ‘Sluipschutters’. Jochen is ‘Meester Hank’ in de films: ‘Mees Kees langs de lijn’ en ’Mees Kees in de wolken’ en ook in de de twee seizoenen van ‘Mees Kees, de serie’ en in ‘Mees Kees de Kwis’. Jochen is ook te zien in de films en TV-series.

Met zijn eerste programma In Levenden Lijve won Jochen in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten en de publieksprijs van de Holland Casino podiumprijs en werd hij finalist bij het Leids cabaretfestival. Daarna maakt Jochen nog zes programma’s die door publiek en pers goed ontvangen werden. Dat belooft dus wat voor vrijdag 20 mei in Winterswijk!

Informatie
De veiling begint op 20 mei voor alle belangstellenden om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.30 uur. Nog deelnemen met een leuk item of advertentie in het magazine? Mail dan naar: veiling@fcwinterswijk.nl.

 

Deel dit bericht