18-05
Colubris Recreatief Voetbaltoernooi 2014
Afbeelding: Colubris

FC Winterswijk organiseert dit jaar, voor de 34e keer in successie, het recreatieve voetbaltoernooi voor buurtteams, café’s, bedrijven, jongerenclubs en families!

Er wordt gespeeld in 3 afdelingen. De afdeling Recreatief speelt een hele competitie verdeeld over 2 avonden. In de afdelingen Bedrijven en Overige spelen de nummers 1 en 2 van de voorronde, op de Finaleavond in de ‘finale poule’, om de plaatsen 1 t/m 4, en de nummers 3 en 4 in de ‘troost-finale’ poule, om de plaatsen 5 t/m 8.

De voorrondes worden gespeeld op dinsdag 20 mei en woensdag 21 mei. De finales zijn op dinsdag 27 mei en woensdag 28 mei. Er wordt iedere avond op het hoofdveld en de 2 natuurgrasvelden gespeeld. Na afloop van de finales wordt het weer een gezellig feest in de kantine, met DJ Hoppa.

De deelnemers in 2014 zijn:
Recreatief: De Lichtenvoorde, Elbekurkie, The Apples, Liefmans.
Bedrijven: Colubris, WBC, Wassink Installatie, Daas Baksteen, Verhaegh, WAM/Van Duren, Koos Prins, Scholten en zn.
Prestatie: FC 36-36, Smit Groepsactiviteiten, Derde Helft, Elbekurkie, Familie Stojanovic, Sportcentrum De Tuunte, Obelink, Veldsterren.


Kom eens kijken bij dit sportieve -en gezellige Toernooi, welke wordt gespeeld op het prachtige sportpark Jaspers! De wedstrijden beginnen iedere avond om 19.00 uur.

Deel dit bericht