28-12
Even voorstellen: Arnold van der Meer
Afbeelding: Arnold van der Meer_groot

Na het aftreden van de oud-voorzitter wil ik mij graag voorstellen als nieuwe voorzitter.

Mijn naam is Arnold van der Meer, opgegroeid in Leeuwarden en nu alweer 24 jaar woonachtig in Winterswijk. Getrouwd met Berlinda en vader van 3 kinderen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de logistiek en momenteel werk ik als directeur supply chain.

Ik ben betrokken geraakt bij FC Winterswijk doordat mijn zoons er gingen voetballen. Meestal als supporter en dit seizoen als leider. Daarnaast zijn mijn vrouw en schoonmoeder de laatste jaren betrokken geweest bij de rommelmarkt en andere activiteiten.

Afgelopen november heb ik een gesprek gehad met Gerrit te Kolste en Joey Frielink. Zij vroegen of ik interesse had om Gerrit op te volgen als voorzitter. Natuurlijk was ik direct enthousiast, maar het is een flinke verantwoordelijkheid waar ik wel even over na moest denken. Het resultaat is bekend. Op 28 november ben ik voorgedragen als nieuwe voorzitter van FC Winterswijk.

Ik heb besloten mij beschikbaar te stellen, omdat het voorzitterschap mij een mooie mogelijkheid geeft een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging. FC Winterswijk is een mooie club met veel betrokken leden, een schitterende accommodatie en een fantastische groep vrijwilligers en medewerkers.

Wat ik belangrijk vind binnen de vereniging is dat iedereen zich welkom voelt, een club voor iedereen. Dat iedereen plezier heeft in het voetbal, de mogelijkheid krijgt om op eigen niveau te spelen en te groeien als een goed presterende club.

We hebben als bestuur inmiddels twee bestuursvergaderingen achter de rug. Er valt voor mij nog veel te leren over de organisatie en hoe de zaken zijn geregeld. Ik denk dat ik ook namens de rest van het bestuur spreek als ik zeg dat we een team zijn met allemaal gemotiveerde mensen die hetzelfde doel nastreven: het beste voor de club, de leden, de vrijwilligers en medewerkers.

Mocht je een vraag hebben, je kunt mij altijd aanspreken!

Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om, ook namens overige bestuursleden, iedereen een voorspoedig 2023 toe te wensen!

Sportieve groet,
Arnold van der Meer

Deel dit bericht