29-05
FC WINTERSWIJK maakt volgende stap bij MEIDEN- VROUWEN VOETBAL
Afbeelding: MO19-1

Naast het Meidenvoetbal wil FC Winterswijk ook bij de Vrouwenafdeling een volgende stap omhoog maken. Wij willen vrouwen meer voetbalmogelijkheden aanbieden en een stevige basis voor het vrouwenvoetbal in de gemeente Winterswijk leggen. Komend seizoen starten we bij de vrouwen met prestatie op Zaterdag en misschien ook breedtevoetbal op zaterdag! 

Daarnaast proberen we een doorstart te maken met het Vrouwen Zondagvoetbal.

Het prestatie team Vr Zat1 wordt komend seizoen gevormd door veelal speelsters uit de talentvolle MO19-1 die het dit jaar geweldig heeft gedaan (zie foto) in zowel de Hoofdklasse als in de Achterhoek Cup. Om de basis zo breed mogelijk te hebben zoeken we nog extra speelsters. Voor zowel de Vrouwenteams als voor het hoogste jeugdteam MO19-1.

We willen verder graag iedereen uitnodigen, of je nou voor prestatie- of recreatievoetbal kiest, of je nu voor zaterdag- of zondagvoetbal interesse hebt. Als je ook wil dat het Winterswijkse vrouwenvoetbal op een hoger niveau komt meldt je dan aan als lid of volg eerst een aantal trainingen om te proeven wat het beste bij je past!

We zien ook graag doelverdedigers (MO19 of senior) lid worden. FC Winterswijk heeft een uitstekende trainer voor deze meiden/vrouwen.

Deel je enthousiasme met ons en mail naar meiden@fcwinterswijk.nl   of bel direct naar de Coordinator Meiden en Vrouwenvoetbal Theo van der Zwet 0618652717. We laten je dan snel horen wat de mogelijkheden zijn. Tot gauw bij FC Winterswijk!

Deel dit bericht