20-02
Gezocht: voetbalschoenen in alle maten
Afbeelding: 2015-02-21 Voetbalschoenen

Hallo allemaal,
ik ben Simone Priester, moeder van Bas die in F10 voetbalt, en ben met spoed op zoek naar 2e hands kindervoetbalschoenen het liefst in alle maten...

Nee niet voor mij zelf hoor...maar voor de vereniging. In overleg met het bestuur wil ik graag voor iedereen die het wil een uitleen van voetbalschoenen opzetten. Voor wie?? Nou voor iedereen die lid is van FC Winterswijk en graag wil voetballen maar geen schoenen heeft...
Elke eerste zaterdag van de maand kun je bij mij van 10 tot 11 uur terecht voor voetbalschoenen die je dan in bruikleen krijgt zonder dat het wat kost..
Natuurlijk blijven de schoenen wel eigendom van de vereniging dus als je ze niet meer gebruikt graag terug brengen en heb je nog schoenen thuis die niet meer gebruikt worden en die nog door een ander gedragen kan worden, lever die dan in.

Dus hierbij een dringende oproep!!! Want zonder schoenen kan ik natuurlijk niets uitlenen...
Wie heeft voor mij voetbalschoenen die niet meer gebruikt worden maar nog prima een ronde door kunnen??

Ik hoop dat jullie dit initiatief willen steunen, heb je schoenen die je wilt inleveren of heb je schoenen nodig dan kun je ze zaterdag 28 februari aanstaande tussen 9 en 10 uur bij mij inleveren. Ik zit dan in het secretariaat bij de ingang. Kun je niet op dat tijdstip, neem dan even contact met mij op voor een andere afspraak via de mail simonepriester@upcmail.nl of bel 06-36320859.

Alvast super bedankt!!

Deel dit bericht