17-09
Grote Clubactie van start
Afbeelding: Logo GCA

De Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij. Door de aanschaf van loten steun je FC Winterswijk. Daarnaast maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! Maar liefst 80% van de opbrengst gaat naar de club waarvan iemand de loten heeft gekocht. Een lot kost € 3 waarvan € 2,40 voor FC Winterswijk is.

Samen hebben we bepaald dat de opbrengst dit jaar besteed wordt aan het aanschaffen van de kleedkamerinrichting op Sportpark Jaspers. Doel is om die reden om een bedrag van minimaal € 10.000 te genereren. Uitgaande van 600 jeugdleden die ieder minimaal 5 loten weten te verkopen (Ouders, 2 buren, 2 grootouders) is een aantal van 3000 loten alleen al voor de jeugd realistisch.

Op 14 september start de officiële verkoop van de loten. Bij FC Winterswijk krijgen alle leden de verkoopboekjes persoonlijk uitgereikt in de weekenden van 21 en 28 september, rondom het maken van de teamfoto´s. Iedereen kan vanaf deze dag op pad voor de vereniging. Op 28 november is de officiële trekking van de Grote Clubactie. Dan genieten we hopelijk  met de vereniging van het behaalde doel; een mooie kleedkamerinrichting.

Het gaat jou toch zeker ook lukken om minimaal 5 loten te verkopen?!

Deel dit bericht