10-06
Hans Klanderman Memorial geslaagd
Afbeelding: fcwinterswijk_g_team

Na het behaalde kampioenschap van het G Team op donderdag 1 juni, was zaterdag 3 juni het Hans Klanderman Memorial. Op deze fantastische zaterdagmiddag was het weer geweldig. Alle 15 teams waren op tijd aanwezig en dus konden de wedstrijden op tijd beginnen.

Van diverse teams ontvingen we een cadeau voor het 25 jarig jubileum van het G-team voetbal bij FC Winterswijk. BSS Dinslaken bood de organisatie een t-shirt aan met aan de voorzijde een opdruk Freundschaft en achter op het t-shirt het nummer 25 en een foto van hun team. Van de Karthaus Kickers ontvingen een aantal mensen een sjaal van hun team. Het team van Freckenhorst Werkstätten bood de organisatie een wedstrijdbal aan.

Van de familie Klanderman ontvingen we een wedstrijdbal. Nadat Gerrit Klanderman en twee neefjes van Hans de aftrap van het toernooi hadden verricht, werd er door de teams een zeer sportief toernooi afgewerkt.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd Paul Toebes, jarenlang als speler en trainer aan het team verbonden, bedankt voor al zijn inzet voor het team. Paul werd een leuk aandenken aangeboden. Daarna werden de prijzen aan de teams uitgereikt. De FAIR PLAY ging in poule A naar FC EMMEN, in poule B naar GROL/LONGA’30 en in poule C naar DE ESCH 3. Winnaar van poule A werd FRECKENHORST WERKSTÄTTEN en winnaar van poule B werd DE ESCH 2. In poule C werd KARTHAUS KICKERS winnaar na het nemen van strafschoppen tegen FC WINTERSWIJK.

Na afloop van de wedstrijden konden de teams en hun begeleiders nagenieten van een drankje en het eten van de aanwezige snackwagen. Hier werd door allen gretig gebruik van gemaakt. De toernooicommissie wil hierbij haar dank uitspreken naar de heren scheidsrechters, de mensen van de E.H.B.O en alle overige vrijwilligers die aanwezig waren. Hierbij danken wij ook iedereen die financieel hebben bijgedragen aan ons 25 jarig jubileum jaar.

Deel dit bericht