10-07
Indrukwekkend eerbetoon aan Erik te Selle
2813

Op het terrein van FC Winterswijk vond vanmiddag, donderdag 10 juli, een indrukwekkend eerbetoon plaats aan Erik te Selle, die een week geleden bij een roofoverval op zijn huis om het leven kwam. Te Selle was een bekende persoonlijkheid in Winterswijk. Als aannemer, maar ook als vriendelijk en vrolijk mens. Bekend als actief lid en oud-koning van oranje- en buurtvereniging Dorpbuurt. Maar ook was hij iemand die zich inzette voor het bloemencorso, voor de vroegere voetbalvereniging Winterswijk en voor FC Winterswijk, de club waarin vv Winterswijk bij een fusie opging. Hij begeleide de bouwcombinatie die het fraaie complex van FC Winterswijk realiseerde.

En op die plek, op sportcomplex Jaspers, bewezen velen Erik te Selle de laatste eer. Honderden mensen, leden en jeugd-leden van de club, maar ook anderen, vormden een erehaag. Onder een rustig applaus reed de rouwstoet door deze erehaag. Enkelen legden een rode roos op de rouwauto, en bij de entree van het clubgebouw ontstaken leden van de club Bengaals vuur. Nadat dat vuur gedoofd was, verliet de stoet onder een indrukwekkende stilte het parkeerterrein, om op weg te gaan naar het uitvaartcentrum in Aalten. Daar vond de uitvaart in besloten kring plaats.
De stoet werd begeleid door een motoragent. Ook was politie in touw om het verkeer te regelen, zodat de rouwstoet vrije doorgang kreeg.

(Bron: Achterhoek Nieuws)
 

Deel dit bericht