14-03
Martijn Beltman tekent contract
Afbeelding: Martijn_Beltman_tekent_contract

Martijn Beltman gaat het komende seizoen als assistent aan het werk bij Zondag 1.

Martijn, die nu nog werkzaam is bij Excelsior ’31 uit Rijssen, heeft daar aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen.
Hij heeft daar dan 2 seizoenen gewerkt als assistent-trainer en in het verleden negen seizoenen gespeeld bij het vlaggenschip.

Hij gaat, zoals gezegd, John Gielink assisteren, en zich o.a. bezig houden met de voor volgend seizoen te starten onder 21 lichting.
Deze groep zal op de vrijdag gaan trainen. Dit is niet ter vervanging van een dinsdag- of donderdagtraining, maar een extra training waar ook studenten zich bij kunnen aansluiten.
Martijn krijgt een contract voor 1 jaar.

Martijn hoopt te worden toegelaten voor de UEFA A trainerscursus.
Indien hij dit goed afsluit, komt hij in het bezit van UEFA A diploma, wat recht geeft om in de toekomst zelfstandig een 1e klasser te kunnen trainen.
Op de lange termijn zou dit dan mogelijkheden kunnen bieden om als hoofdtrainer bij FC Winterswijk aan de slag te gaan.

Wij hebben dan ook met Martijn een traject voor 3 jaar uitgestippeld, waarin hij als trainer bij ons aan het werk kan gaan. Voor volgend seizoen als assistent-trainer van John Gielink.
Wij denken dat wij in Martijn een goede enthousiaste trainer hebben aangetrokken, die zijn sporen in het trainersvak verdiend heeft bij o.a AZSV als assistent bij het 1e team en tevens als eindverantwoordelijke voor de JO19.
En zoals al eerder aangegeven als assistent-trainer bij Excelsior ’31 uit Rijssen.

Deze week heeft Martijn het contract officieel getekend.

Deel dit bericht