02-03
Max de Vries sr. volgend seizoen trainer mannen zondag 2
Afbeelding: Max-de-Vries-sr

Als bestuur en VTZ willen wij kenbaar maken dat wij voor mannen zondag 2 een nieuwe trainer/coach gevonden hebben.
De heer Max de Vries sr, die de afgelopen jaren als trainer/coach werkzaamheden heeft verricht bij de JO19 jeugd van s.v. Grol, waarbij er ook een samenwerking plaatsvond met trainers van selectie teams 1 en 2. Ook het 3e seniorenteam van de s.v. Grol trainde onder zijn leiding. Tevens heeft hij hier coördinerende werkzaamheden verricht.

Vrijwel alle jeugd selectieteams heeft hij onder zijn hoede gehad. Daar hij heeft aangegeven bij s.v Grol te stoppen, zijn wij als TC gesprekken met hem aangegaan. Hij komt op ons over als een gedreven persoonlijkheid met een duidelijke voetbalvisie.

Na ook een gesprek met Max en een afvaardiging te hebben gevoerd, kregen we de bevestiging dat onze gedachte strookte met de indruk wie hij achterliet bij deze groep. Deze indruk die hij bij ons heeft nagelaten, heeft ons doen besluiten hem een contract aan te bieden voor het seizoen 2017-2018. Max heeft aangegeven er veel zin in te hebben en vol ambitie samen met het begeleidingsteam en trainer John Gielink, waarmee hij volgend jaar nauw gaat samenwerken, er een mooi seizoen 2017-2018 van te willen maken.

Wij wensen hem veel succes.

Het bestuur en VTZ.

Deel dit bericht