11-12
Scheidsrechter worden?
1302

Ben je 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf?

Om te kunnen voetballen heb je scheidsrechters nodig. En bij FC Winterswijk vinden we het belangrijk dat er voor iedere wedstrijd een scheidsrechter beschikbaar is. Daarom willen we binnenkort bij FC Winterswijk een cursus pupillenscheidsrechter organiseren. De datum is nog niet definitief maar waarschijnlijk zal dit op een avond in de laatste week van januari en op de ochtend van de eerste speeldag in februari zijn. Tijdens deze cursus is er niet alleen aandacht voor spelregels maar ook voor het fluiten zelf. Aan het einde van de cursus ga je naar huis met een diploma en nog meer spelregelkennis dan je al had.

In deze cursus wordt ingegaan op:
- spelregels 7 tegen 7
- leiden van wedstrijden 4 tegen 4 en 7 tegen 7
- in de praktijk oefenen.

De opleiding richt zich op het fluiten bij E- en F-pupillen. Dus op een half veld.
De cursus is bedoeld voor jeugdspelers tussen 12 en 19 jaar.

Na het volgen van deze scheidsrechterscursus mag je wedstrijden van de F en E pupillen fluiten. Dit is dus op een half veld. De cursus wordt je door FC Winterswijk aangeboden. Het organiseren ervan kost geld en daarom wordt er wel verwacht dat je af en toe een wedstrijdje bij de F en E wilt fluiten. Er wordt altijd rekening mee gehouden dat je niet zelf hoeft te voetballen als je fluit. En tijdens de eerste wedstrijden staat er iemand langs de lijn die je begeleidt.

Om deze cursus te kunnen organiseren hebben we voldoende deelnemers nodig en daarom willen we weten of er interesse is. Bij voldoende belangstelling wordt de cursus georganiseerd en dan krijg je nog bericht op welke datum de cursus wordt gehouden. Als je interesse hebt wil je dan je naam, telefoonnummer, e-mailadres en in welk team je speelt mailen naar: edwin.bollen@live.nl

Voor vragen kun je mij bellen of mailen.

Sportieve groet,
Edwin Bollen
0543-515030 / 06-42731583
edwin.bollen@live.nl


N.B.:
Het fluiten van wedstrijden kun je ook doen als invulling van jouw maatschappelijke stage.

Deel dit bericht