15-10
Scheidsrechtercursus
Afbeelding: 2014-02-07 Cursus Pupillenscheidsrechter 1
Groepsfoto van de cursisten van februari 2014

Om te kunnen voetballen heb je scheidsrechters nodig. En bij FC Winterswijk vinden we het belangrijk dat er voor iedere wedstrijd een scheidsrechter beschikbaar is. Daarom zullen we proberen in de het voorjaar van 2015 bij FC Winterswijk een cursus pupillenscheidsrechter te organiseren.

In deze cursus wordt ingegaan op:
spelregels 7 tegen 7
leiden van wedstrijden 7 tegen 7
in de praktijk oefenen

De opleiding richt zich op het fluiten bij E- en F-pupillen. Dus op een half veld.
De cursus wordt je door FC Winterswijk aangeboden, hierdoor wordt er wel van je verlangd dat je ook 2 seizoenen zult fluiten.

Na het volgen van deze scheidsrechterscursus mag je wedstrijden van de F en E pupillen fluiten. Dit is dus op een half veld. Tijdens de eerste wedstrijd(en) staat er iemand langs de lijn die je begeleidt. Ik zeg met nadruk "mag je wedstrijden fluiten", want we verplichten je tot niets. FC Winterswijk vindt het belangrijk dat je er plezier in hebt.

Om deze cursus mogelijk te maken moeten we weten wie meedoet. Daarom vraag ik je om je op te geven en de gegevens zoals die onderaan staan te mailen naar: bryanvanleeuwen@fcwinterswijk.nl
Graag zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 30 november insturen a.u.b.
Je krijgt ruim voor de cursus (zodra bekend) meer informatie over op welke data de cursus gehouden wordt en hoe laat enz.

We laten van de KNVB een docent komen en zullen nog veel meer moeten regelen. Het is het belangrijk dat als je je opgeeft, je ook op de cursus komt.

Bekijk hier een promotiefilmpje van de KNVB over scheidsrechters.

Jouw opgave zie ik graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Bryan van Leeuwen
Algemene zaken scheidsrechters
bryanvanleeuwen@fcwinterswijk.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag volgende gegevens mailen naar bryanvanleeuwen@fcwinterswijk.nl:
Naam:
Adres:
Postcode + Woonplaats:
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Speelt in elftal:

Deel dit bericht