18-02
Sportpark Jaspers beoordeeld door TC Tubantia
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

De Twentsche Courant Tubantia trekt dit seizoen langs sportparken in de regio om ze te testen. Is de douche warm? Oogt de kantine modern? Vandaag in de zeventiende aflevering: FC Winterswijk.

1. Parkeergelegenheid
Hoe druk ook, op sportpark Jaspers draai je je auto zo een parkeervak in. Ruimte in overvloed. Oogt bovendien mooi en is overzichtelijk.
Cijfer: 8

2. Entree
De twee kassaruimtes waren de wens van wijlen clubman Eric te Selle. Ze zijn er gekomen. Het mobiele hekwerk staat er alleen op zondag. De hoofdingang met glazen pui is niet te missen.
Cijfer: 8

3. Kantine
Hypermodern en geïntegreerd in een ‘clubhuis met allure’, zoals ze het zelf zeggen bij deze kersverse fusieclub. Compleet met businessruimte kan hier morgen zo een topklasser zijn intrek nemen. Wat een pracht en praal met drie ruime bestuurs- en vergaderruimtes en modern wedstrijdsecretariaat.
Cijfer: 9

4. Hoofdveld
Kunstgras. Er is gebruik gemaakt van de alom geroemde Heliflex technologie. Mooie omheining.
Cijfer: 8,5

5. Kleedkamers
Een blik in de kleedruimtes leert dat de moderne, zich van uiterlijk bewuste sportman en - vrouw zich hier tot in de puntjes kan soigneren. De bouwer heeft bovendien oog voor detail. En dat maal achttien.
Cijfer: 9

Bonus
Voor het hypermoderne scorebord. Als Siebe te Winkel in de twintigste minuut de 1-0 scoort, verschijnt zijn portret op een groot ledscherm en wordt de score inclusief de zoveelste minuut vermeld.

Eindcijfer: 8,7!
FC Winterswijk heeft Tubantia (7,9) met ruim verschil van de eerste plaats verdreven. Welk sportpark gaat deze score nog overtreffen?

(Bron: TC Tubantia)

Deel dit bericht