29-09
Tribunestoelen geplaatst
Afbeelding: 2013-09-28 Tribunestoelen geplaatst

Rommelmarktcommissie schenkt tribunestoelen
Door meerdere VUT-ers zijn de tribunestoelen deze week vastgebout. Dat ziet er fantastisch uit. De levering van de 550 zwarte kunststof stoelen op de hoofdtribune heeft een feestelijk tintje gekregen: de tribunestoelen zijn cadeau gedaan door de rommelmarktcommissie. De leden van deze enthousiaste groep vrijwilligers hebben afgelopen jaar hun best gedaan zoveel mogelijk geld te genereren voor FC Winterswijk. De rommelmarkt van juni dit jaar op Sportpark Jaspers was mede daardoor een groot succes. Met de opbrengst zijn de tribunestoelen betaald. Een prachtig gebaar van de rommelmarktcommissie.

Reclameborden kleuren hoofdveld en Bink & Bibi-Arena
De sponsorcommissie heeft afgelopen weken het overgrote deel van de reclameborden geplaatst rondom het nieuwe hoofdveld en de “Bink&Bibi-Arena”. Dekalu en Rekla-Oost  leverden deze week de laatste borden, zodat alles definitief afgewerkt worden.

25 palen van 6 meter lengte
Een volgende stap was het aanbrengen van 25 palen van 6 meter lengte bovenop de zit-/staantribune. Deze palen gingen 250 centimeter de grond in en vormen de basis voor nog eens een dubbele rij reclameborden op de zit-/staantribune. Deze diepte garandeert dat de reclameborden stormvast zijn. Naar we hopen is deze klus begin oktober afgerond.

Deel dit bericht