21-04
Veiling op je Club 2022 op 20 mei
Afbeelding: veiling-logo-def2

Veiling op je Club 2022 

Op vrijdag 20 mei aanstaande organiseert FC Winterswijk de 2e grote veiling waarbij de club de aandacht wil vestigen op 2 maatschappelijke doelen :
1 De jeugdopleiding van FC Winterswijk
2 “Spieren voor Spieren”

Na het grote succes van 2019 kon een vervolg natuurlijk niet achterwege blijven. Corona gooide echter 2 jaar opeen roet in het eten maar niets staat een succesvol vervolg dit jaar meer in de weg.

In samenwerking met Hubert Habers van “Veiling op je Club” probeert het Winterswijkse veilingteam alles weer terdege voor te bereiden. Op de avond zelf zal een BNN-er natuurlijk weer het startschot geven waarna oud veilingmeester Ad van Zelst op zijn geheel eigen wijze de vele veilingitems aan de man probeert te brengen. De inloop is om 19.30 uur, de opening van de veiling ca. 20.00uur.

Op deze prachtige avond zullen tevens de winnaars van de jeugdloten en veilingloten bekend gemaakt worden. Beide loterijen staan bol van de mooie prijzen, waarbij onder andere een Cortina fiets, 50” en 40” televisies, een steam- mop, een voetbalreis naar Borussia Dortmund voor 2 personen incl. overnachting en een door Daley Blind gesigneerd shirt te winnen zijn.

De loten zullen u op korte termijn door de (jeugd-)leden worden aangeboden. Mocht u niet kunnen wachten of heeft u onze lotenverkopers gemist dan kunt u de loten ook via veiling@fcwinterswijk.nl aanvragen.

Nadat we in 2019 Support Casper met een substantieel bedrag konden verblijdden hopen we dit jaar een aanzienlijke bijdrage te kunnen leveren aan “Spieren voor Spieren”. Deze organisatie, met als bekendste ambassadeurs onze bondscoach Louis van Gaal en Daley Blind (heeft een gesigneerd shirt beschikbaar gesteld), heeft als missie: alle spierziekten bij kinderen verslaan.             

Daarnaast zal de opbrengst gebruikt om de jeugdleden van FC Winterswijk de mogelijkheden te bieden om 2x in de week te trainen met goede (zelfopgeleide) trainers. Dit geldt dan met name voor de breedtesport.

Nieuwsgierig geworden? Binnenkort meer nieuws van het veilingteam via de website en social media kanalen van FC Winterswijk. (meer weten of iets bijdragen, stuur een mail aan veiling@fcwinterswijk.nl)

Met sportieve groet, Veilingteam FC Winterswijk

Deel dit bericht