05-05
Waar is het oude wedstrijdtenue?
Afbeelding: Wedstrijdtenue Accra

Zomer vorig jaar is het oude wedstrijdtenue ingeleverd en is iedereen in het nieuw gestoken. Een hele klus om iedereen weer geheel in nieuwe kleding te krijgen.
Bij het ontvangen van het nieuwe tenue is ook gevraagd de oude kleding in te leveren, daar is door bijna iedereen gehoor aan gegeven. Wie nog wat thuis heeft liggen alsnog graag inleveren. Het oude tenue hebben we ingenomen omdat daar sponsoren op staan die niet willen dat hun kleding overal naar toe gaat.

Om de kleding een tweede leven te geven en andere blij hiermee te maken is gezocht naar een organisatie die dit kan bestemmen. Via één van onze leden werden we geattendeerd op de organistie "Wings of Support", een onafhankelijk, particulier initiatief van medewerkers van de KLM groep. Zij helpen kinderen op de bestemmingen waar deze maatschappijen op vliegen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp.

In de winterstop is alle kleding uitgezocht en gesorteerd door een groep vrijwilligers. Nadat het transport richting Amsterdam door Wim Nijweide vakkundig is geregeld (bedankt Arco), werd op 7 april de kleding afgeleverd bij het bemanningscentrum van KLM op Schiphol. De weken daarna volgden al enkele foto's van zowel kinderen als volwassenen die heel blij zijn met onze kleding. 
Onder andere in Accra (Ghana) bij een project Compassion4Humanity en ook in Lagos is de eerste kleding goed terecht gekomen (project voor jongeren met Down Syndroom).

De foto's zijn te zien via deze link: Foto-album over FC Winterswijk

Indien meer foto's binnen komen dan zullen deze worden geplaatst in bovenstaand album.

Deel dit bericht