14-12
Wijnactie voor Alpe d'Huzes 2016
Afbeelding: Wijnactie

FC Winterswijk gaat met een aantal voetballers meefietsen met de Alpe d’Huzes 2016.

We proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het kankerfonds, dit om verder onderzoek mogelijk te maken naar deze vreselijke ziekte. Tijdens de Hazenavond en de Nieuwjaarsreceptie zal jullie gevraagd worden om mee te doen met deze actie.

In het kader van de actie Alpe d’Huzes 2016 houden wij een wijnverkoop. De opbrengst hiervan gaat naar de sponsoring aan de Alpe d’Huzes 2016. Met medewerking van Hotel Restaurant Avenarius in Ruurlo zijn wij erin geslaagd u een paar prachtige wijnen aan te bieden. Het gaat om de Argentijnse wijnen van Elevado uit het Mendozagebied aan de voet van het Andesgebergte.

De rode wijn, geproduceerd van Malbec en Merlot druiven, is een mooie volle en fruitige rode wijn met aroma’s van zwart fruit en pruimen. Deze populaire wijn heeft een mooie zachte structuur en smaakt erg lekker bij rood (gegrild) vlees, gevogelte en belegen kazen.

De rosé, ook geproduceerd van Malbec en Merlot druiven, is een delicaat geurende rosé met een heldere roze kleur en aroma’s van rood fruit als kersen en pruimen, bloemetjes en rozen. De smaak is sappig en boordevol rood fruit. Het is een heerlijke wijn om als aperitief te drinken of bij salades, zeevruchten en vis.

De witte wijn, geproduceerd van Sauvignon Blanc en Chardonnay druiven, is een romige en toch frisse, mild droge witte wijn met o.a. aroma’s van citrus en wit fruit. Het is een toegankelijke wijn met een goede balans die heerlijk is om zo van te genieten of in combinatie met visgerechten, wit vlees en gevogelte.

Per fles betaalt u € 10,- maar een doos wijn, bestaande uit 6 flessen, koopt u voor slechts € 35,- en zo steunt u de actie.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk:
- 6 flessen van dezelfde soort
- 2 x 3 flessen van eenzelfde soort
- 3 x 2 flessen van eenzelfde soort

Vul een bestelformulier in op de hazenavond/nieuwjaarsgala of bel 06-52687210 (Ewald Jansen) om rechtstreeks uw bestelling door te geven. De wijn wordt thuis bezorgd.

Alvast bedankt voor jullie bijdrage,
Wibo Eugelink, André Grievink, Niels van den Hurk, Ingo Topp en Ewald Jansen.

Deel dit bericht