Stem op jouw favoriete FCW-project 2018!

Uit de door onze leden ingediende projecten hebben een 5-tal willekeurig gekozen leden -die een project hebben ingebracht- een shortlist opgesteld van 5 projecten, waaruit jij jouw favoriete project 2018 mag kiezen.

De Shortlist is:

1. Video analyse systeem (inclusief digibord)
Aanschaf videocamera ('s) i.c.m. digibord (zoals gebruikt op scholen). We kunnen dan spelers (jeugd en senioren) individueel, maar ook het complete team geanalyseerde wedstrijdenbeelden laten zien en de spelers (en het hele team) er zo veel bewuster van maken wat beter kan op het veld.

2. Tassen en winterjassen jeugd
Omdat een behoorlijk aantal spelers van FC Winterswijk niet meer over fatsoenlijk tassen beschikt nieuwe tassen aanschaffen. De Jako-tassen die de spelende leden (ruim) vier jaar geleden hebben gekregen, zijn veelal al kapot gegaan. Die tassen zijn uitgescheurd, waardoor er gaten zijn ontstaan en de gebruikers het risico lopen dat hun spullen eruit vallen. 
Daarnaast het aanschaffen van fatsoenlijke winterjassen voor de reserves van alle teams, waarbij bijvoorbeeld de jeugdteams er maximaal drie krijgen en de senioren vier of vijf. Bij kouder weer is het wel zo prettig voor reserves dat ze warm aangekleed aan de kant staan of zitten.

3. Overdekte fietsenstalling
Een (gedeeltelijk) overdekte fietsenstalling. Deze kan tevens tijdens de rommelmarkt dienen als overdekte verkoopruimte.

4. Parkeerplaats verharden
Het verharden van de parkeerplaats achter veld 5 d.m.v. bijvoorbeeld grastegels. Deze parkeerplaats is nu voorzien van gras en kan mede daardoor niet gebruikt worden.

5. Wasmachines
Aanschaf wasmachine(s) t.b.v. wassen clubtenues. De ruimte hiervoor is in ons clubgebouw beschikbaar.

Stem door op de bullet voor het project te klikken en vul je tevens je lidmaatschapsnummer in (dit om dubbel stemmen te voorkomen).
Let op: stemmen kan tot 20 december 2017
Bedankt voor het uitbrengen van je stem en tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2018 zal het winnende project 2018 bekend worden gemaakt!

Stemformulier

 
 
Deel dit bericht