14-09
Bericht vanuit medische commissie
Afbeelding: fcwinterswijk_let_op

Beste trainers, leiders, scheidsrechters en spelers/speelsters,

Vanuit de medische commissie leek het ons goed om, zo aan het begin van het nieuwe seizoen, enige zaken weer onder de aandacht te brengen.

-Het dragen van scheenbeschermers tijdens de wedstrijden is verplicht, sierraden dienen uit- of afgedaan te worden of desgewenst afgeplakt te zijn. (Officiële KNVB richtlijn)

-Is er tijdens de wedstrijd of training een botsing waarbij hoofdletsel ontstaat, altijd tijd nemen voor verzorging. Blijven er klachten in de zin van hoofdpijn, duizeligheid of verwardheid is het absoluut af te raden om de training of wedstrijd voort te zetten!! (Zie hiervoor www.sportzorg.nl Hersenschudding- hoe als scheidsrechter niet te handelen)

-Tijdens de wedstrijden op zaterdag is er de gehele dag EHBO aanwezig.  Zij zijn aanwezig of in de EHBO-ruimte of te bereiken op nummer: 06- 10582100. Dit nummer staat in iedere dug-out langs alle velden aangeplakt.

-Op de trainingsdagen van maandag tot en met donderdag is er van 17.30 uur tot ongeveer 19.00 uur een EHBO-er aanwezig. Dinsdagmiddag (eventueel donderdagmiddag) vanaf 17.30 uur tot 18.15 uur is er een Fysiotherapeut aanwezig voor consult en/of advies. Graag even een afspraak maken of via Harrie Prikkel of via 06-12455669 (Gerrit te Kolste)

-Vanaf ongeveer 19.45 uur iedere dinsdag en donderdagavond zijn er sportverzorgers en fysiotherapeuten aanwezig voor consult, behandeling of advies.

Aanmelden is mogelijk: 06-12455669 (Gerrit te Kolste) of 06-11623998 (Robert te Brake)

Wij wensen alle spelers/speelsters van FC Winterswijk een plezierig en hopelijk blessurevrij voetbalseizoen toe.

Zijn er toch problemen, we willen jullie altijd met raad en daad begeleiden.

Medische commissie FC Winterswijk

Deel dit bericht