03-02
Bestellen trainingstenue FCW
Afbeelding: 20170203_Sport2000_A4_Social-Media_PNG

Beste FC Winterswijkers,

Vanaf volgend seizoen krijgen we als vereniging nieuwe wedstrijdkleding. Het bestuur heeft samen met de kledingcommissie gekozen voor het merk Adidas. De clubkleuren zijn zwart met goud. In de komende weken zullen we pasavonden organiseren bij de vereniging. Hierover worden jullie zo spoedig mogelijk geinformeerd. We zullen hier veelal rekening houden met de trainingsavonden. Zeker voor de senioren is er een belangrijk verschil namelijk dat ieder spelend lid recht heeft op kleding.

Om alvast in de stemming te komen kan ieder lid van Fc Winterswijk vanaf nu een nieuw Adidas trainingssetje ( shirt, broekje en sokken )  kopen bij Leugemors voor speciale prijs van € 27,50. Door te klikken op deze link kun je het bestelformulier uitprinten en meenemen naar Leugemors Sport in Winterswijk. Zoals te zien op het bestelformulier kun je, je eigen shirt verfraaien met je naam en rugnummers.

De vereniging hoopt dat iedereen gebruik gaat maken van deze mooie aanbieding en dat in dit voorjaar de trainingsvelden groen gekleurd zijn.

Hartelijke groet,
De kledingcommissie

Deel dit bericht