02-10
Clubhuis op 9 november in gebruik
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Afgelopen week hebben we van Bouwgroep Jaspers het goede bericht gekregen dat ze 25 oktober het nieuwe pand gereed zullen hebben en zullen opleveren aan Stichting Sportpark Jaspers. Dat betekent dat we daags erop kunnen beginnen met de verhuizing van spullen vanaf De Morgenzon en zaken die nog op de Hunenbulten opgeslagen zijn. Iedere seniorenlid zal middels zijn leider een uitnodiging krijgen om zaterdag 26 oktober (aanvang 09.00 uur) hierbij behulpzaam te zijn. We hopen uiteraard op veel hulp. De daaropvolgende week zal Hochrath wonen&slapen het interieur kunnen afwerken met vloer- en wandbekleding. Ook zullen bar, koffiecorner en snackuitgifteloket gemonteerd worden en zal Grolsch aansluitend de technische installaties plaatsen en installeren.

Vrijdag 1 november eindigt het huurcontract dat de gemeente heeft en zal verhuurder Boels de tijdelijke kleedkamerunits ophalen en zullen we ons kunnen gaan omkleden in de nieuwe kleedruimtes. De nieuwe kantine is dan nog wel een week dicht (huidige is dan wel open!). In die week zal er het nodige dienen te gebeuren om het pand gebruiksklaar te krijgen: telefoon, internet, koffieapparatuur, audioapparatuur, bewegwijzering, baniermasten, belijning van de natuurgrasvelden, afvalbakken, kledingkasten, archiefruimte etc., er dient van alles gemonteerd te worden. Donderdagavond 7 november is de huidige kantine voor het laatst open, vrijdagmorgen 8 november vanaf 09.00 uur worden alle roerende zaken vanaf daar ook naar de nieuwe kantine gebracht. Ook hier hopen we uiteraard op veel hulp.

Vrijdagavond 8 november is de ingebruikname. Daartoe zullen alle vrijwilligers van FC Winterswijk een uitnodiging krijgen voor deze zogenaamde preview. Zij mogen als eerste het pand betreden als “Dankjewel” voor het vele werk dat ze voor ons verrichten. Zaterdag 9 november zullen we met z’n allen kunnen voetballen op het nieuwe Jaspers. De E- en F-jeugd zal in eerste instantie zoveel mogelijk op de natuurgrasvelden spelen zodat deze nog wat ontzien worden. De velden op de Morgenzon hebben we daarmee niet meer nodig. Die dag zullen de D-, E- en F-jeugd een leuke attentie krijgen van Bink en Bibi, de mascottes van KinderThuisZorg, die het pupillenveld hebben geadopteerd.

Deel dit bericht