26-09
Compliment van een buitenstaander
Afbeelding: 2014-09-21 FC Winterswijk 1 (zon) - Trekvogels 1

Het bestuur en de sponsorcommissie ontvingen afgelopen maandag een mail van een bezoeker van de businessclub. Deze positieve mail willen zij u niet onthouden.

"Goedemorgen heren,
Graag wil ik jullie nog even bedanken voor de hartelijke en gastvrije ontvangst van gisteren. Ik heb genoten van jullie prachtige accommodatie, de warmte die jullie club uitstraalt en uiteraard van een lekkere pot voetbal met, voor op dit niveau, een aantal zeldzaam mooie aanvallen en doelpunten.

Knap zoals jullie er in geslaagd zijn om in relatieve korte tijd drie verenigingen samen te smelten tot een club waar een ieder zich mee kan identificeren. Natuurlijk zal dat niet zonder slag of stoot gaan maar daar is naar buiten te niets van te merken. Mooi ook om te zien dat Wilco op zijn plek zit en ik ben er van overtuigd dat hij, samen met zijn team, er in zal slagen jullie talentvolle 1e selectie op het veld op een niveau te laten presteren dat past bij de ambities van de club. Een mooie mix van (jong)talent, plezier, professionaliteit en teamgeest! Je kunnen trots zijn op datgene wat is neergezet en ik verwacht jullie over 3 tot 5 jaar in de hoofdklasse te zien.

Ik zag dat jullie hier en daar nog een plekje voor een bord over hebben, of misschien is er nog een andere wijze van sponsoring die voor ons als Achterkamp interessant kan zijn. Laat me even weten wat de mogelijkheden zijn en wellicht hebben we op 5 oktober (FC Winterswijk –vv SDOUC) tijd om daar onder het genot van een biertje even naar te kijken.

Tot de 5e.

Met vriendelijke groet,
Tim te Pas
Achterkamp, samen bewust veilig"

Deel dit bericht