09-02
Contractverlengingen hoofdtrainers en stafleden Zo Ma 1 en Za Ma 1
Afbeelding: fcwinterswijk_senioren

Martijn Beltman

Martijn Beltman is ook volgend seizoen hoofdtrainer van ons vlaggenschip Zo Ma 1 en hij begint dan aan zijn derde seizoen bij onze club! Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en zien nog steeds progressie in de ontwikkeling van het elftal en voldoende kansen om de goede resultaten tot nu dit seizoen ook op langere termijn verder door te trekken.

Dirk Feege

Ook met Dik Feege zijn wij voor volgend seizoen een contractverlenging overeengekomen. Dirk heeft Za Ma 1 nieuw elan gegeven en is met een sterk verjongd team op een verdienstelijke wijze bezig aan het huidige seizoen. Ook voor volgend seizoen zien wij samen voldoende mogelijkheden op een goed vervolg van dit seizoen!

Frencis Malawau

Frencis blijft ook volgend seizoen assistent-trainer bij Zo Ma 1. Hij geeft met zijn eigen persoonlijkheid en voetbalkennis met enthousiasme invulling aan zijn rol als assistent-trainer!

Jordy van der Kracht

Ook Jordy hebben wij kunnen behouden voor onze club als keeperstrainer. Met Jordy hebben wij een prima keeperstrainer in huis die zijn rol met veel verve vervult!

Wij wensen Martijn, Dirk, Francis en Jordy samen met hun verdere staf en spelers veel succes bij het verdere vervolg van dit seizoen en aankomend seizoen!

Bestuur FC Winterswijk

Martijn Beltman
Martijn Beltman
Dirk Feege
Dirk Feege
Frencis Malawau Assistent-trainer
Frencis Malawau
Jordy van der Kracht Keeperstrainer
Jordy van der Kracht
Deel dit bericht