24-03
Corona update vanuit het bestuur
Afbeelding: affiche update_covid_19

[laatste update 23-3-2021]

De recente persconferentie afgelopen dinsdag inzake de ingestelde coronamaatregelen biedt ons de mogelijkheid de trainingsmogelijkheden verder te verruimen.

Aanpassing trainingstijden
Door het verschuiven van de avondklok naar 22.00 uur worden de trainingstijden vanaf 31 maart verruimd en zullen dan weer zoveel als mogelijk volgens het normale schema verlopen, waarbij iedereen wel om uiterlijk 21.30 uur ons complex moet verlaten.

Groepstrainingen tm 26 jaar
Zoals al bekend zijn groepstrainingen al weer mogelijk voor alle spelers t/m 26 jaar. De trainers c.q leiders zijn op de hoogte gebracht over hoe dit in te vullen.

Trainen met maximaal 4 spelers
Spelers van 27 jaar en ouder kunnen met maximaal 4 spelers (exclusief trainer)  trainen, mits de 1.5 meter wordt aangehouden. De trainers/leiders van de seniorenteams hebben een protocol ontvangen met afspraken en voorwaarden om op een verantwoorde wijze te kunnen blijven trainen.

Onderlinge wedstrijden 
Eventuele onderlinge wedstrijden van spelers t/m 26 jaar zijn mogelijk. Tijdens de wedstrijd mogen alleen de betreffende spelers en teambegeleiding aanwezig zijn en toeschouwers zijn hierbij dus niet toegestaan. De verantwoordelijkheid voor de handhaving hiervan ligt bij de betreffende teams en eventuele boetes bij overtredingen zullen dan ook op die teams worden verhaald. 

Wij houden hoop dat de komende maand de zon ook voor het voetbal weer meer gaat schijnen en dat wij tot de zomervakantie nog voetbalwedstrijden kunnen gaan organiseren in welke opzet dan ook, hiervoor refereren we ook naar onze online boodschap.

Uiteraard houden wij jullie van die ontwikkelingen op de hoogte!


KLIK HIER naar alle actuele coronamaatregelen:

 

Blijf gezond!

Het bestuur van FC Winterswijk

Deel dit bericht