04-05
Voetbalclinic voor Dream4Kids
Afbeelding: 2017-05-17 Dream4Kids

In samenwerking met Martijn Meerdink organiseren wij op woensdagmiddag 17 mei een voetbalclinic bij FC Winterswijk. Dit voor het goede doel: dream4kids. Dream4kids organiseert droomdagen voor kinderen die een trauma doorgemaakt hebben. Wij zijn vier jonge vrouwen die de landelijke stichting dream4kids hebben uitgebreid naar het Oosten van Nederland. Wij zijn teamoost en regelen publiciteit, vrijwilligers, donaties en de contacten zodat getraumatiseerde kinderen aangemeld kunnen worden. Het doel is om kinderen tussen de 5-12 jaar die een ernstig mentaal trauma hebben opgelopen, weer te kunnen laten geloven in hun leven. In elke klas zitten 1 à 2 kinderen die aangemeld kunnen worden omdat zij getraumatiseerd zijn, dus tel maar uit hoeveel dit er in Winterswijk zijn.... En daar willen wij iets aan doen! Het idee is dat kinderen die meevoetballen, getraumatiseerde kinderen kunnen helpen door de 5 euro die ze meebrengen.

En wij willen natuurlijk dat er zoveel mogelijk kinderen komen, zodat wij als dream4kids team oost zoveel mogelijk kinderen kunnen helpen.

Het evenement op Facebook voor meer informatie:
https://www.facebook.com/events/1159989657444812/

Waar: Jaspersweg 5, 7103 AV Winterswijk.
Wie: kinderen tussen de 5-12 jaar. Zonder en mét voetbalervaring. Iedereen is welkom.
Tijd: 15:00-16:30
Aanmelden via de mail: oosten@dream4kids.nl. Vermeld hierbij jouw naam, leeftijd en het mailadres waarop we je kunnen bereiken.
Kosten: Vijf euro. (Het geld mag je op de dag zelf bij ons inleveren) Hiervoor mag jij meedoen met de clinic, op de foto, krijg je een glas ranja en een zakje chips, en als je goed je best doet dan krijg je zelfs een certificaat!

Aanmelden kan tot en met zondag 14 mei, dus geef je snel op!

Hartelijke droomgroeten,
Vero ten Dolle, Lieke Bruntink, Naomi Velthorst en Laura Klaver
Vrijwilligers Dream4Kids team Oost
https://dream4kidsoost.wordpress.com/

Deel dit bericht