05-05
Erelid Jan Willem Beijers overleden
Afbeelding: grafstuk-nieuws

Jan Willem Beijers overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op op 3 mei jl. op 97 jarige leeftijd ons erelid Jan Willem (Jan) Beijers is overleden. Jan was het oudste erelid van FC Winterswijk.

Jan is in 1937 lid geworden van vv Winterswijk (de Boys) en daarmee bijna 84 jaar lid geweest en behoorde tot de top vijf van leden die het langst lid zijn!

Jan is altijd keeper geweest bij de Boys en heeft dat lang volgehouden. Hij was ook zeer betrokken bij o.a. voetbalwedstrijden van de Boys en FC Winterswijk. Bij onze promotie naar de 1e klasse in 2017 was Jan ook aanwezig in Tubbergen om de promotiewedstrijd bij te wonen!. Maar ook bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering had hij jarenlang een belangrijke inbreng.

In januari 2018 was Jan nog aanwezig bij onze nieuwjaarsreceptie om de versierselen in ontvangst te nemen behorende bij het 80 jarig lidmaatschap van onze voetbalvereniging!

Jan heeft jarenlang gewerkt in de textiel, is koninklijk onderscheiden en tevens langdurig lid geweest bij de Vereniging Volksfeest.

Een heel bijzonder mens is van ons heengegaan.

Dankjewel Jan voor jouw trouwe lidmaatschap en bedankt voor alles wat je voor ons hebt betekend!

Wij wensen de familie met het verwerken van dit verlies heel veel sterkte toe.

Deel dit bericht