12-10
Even voorstellen
Afbeelding: fcwinterswijk_jeugd

Via deze weg willen wij ons graag voorstellen en aangeven wat wij doen of willen gaan doen. Voor de fusie van de 3 verenigingen (ben de namen inmiddels vergeten) had een ieder zijn eigen commissie die zich bezig hield met de activiteiten voor de jeugd. Dit gaan we ook weer in leven roepen voor de jeugdafdeling van FC Winterswijk. We benoemen ons zelf tot het JAC, afkorting van Jeugd Activiteiten Commissie.

We mogen van ons zelf zeggen dat we door de jaren heen behoorlijk wat ervaringen hebben op het gebied van activiteiten organiseren of te begeleiden. Inmiddels heeft FC Winterswijk voor verschillende jeugdafdelingen een aantal vaste activiteiten waaronder:
Sinterklaasmiddag                         (mini’s en F-jeugd)
Kamp op sportpark Jaspers           (F en E jeugd)
D-dag                                              (D-jeugd )
Jongehonden avond                      (B en A-jeugd)

Door deze commissie op te starten willen we ons beschikbaar stellen om nieuwe ideeën voor verschillende afdelingen te coördineren. Dit houd in dat wij in samenwerking met de coördinator van de afdeling en jeugdleiders een activiteit  gaan bedenken / organiseren en begeleiden. Ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Om ook de financiële kant van een activiteit in kaart te brengen zullen wij dit in samenspraak met het bestuur beheren.  Dus heb je een idee voor jouw A-B-C-D-E-F of mini’s afdeling, laat het horen en help ons mee om nieuwe activiteiten te begeleiden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Dropping / dart toernooi / zwemmen om maar eens wat te noemen.

Wij zijn tevens ook nog op zoek naar mensen die zich willen aansluiten bij het JAC om het team te versterken.
Momenteel bestaat deze commissie uit een 4-tal personen:
Danny Speelberg    (06-51375476)
André Geurkink      (06-83695431)
Anouk van Arkel     (06-20414903)
Mark Jansen            (06-18096757)

Tevens zijn wij te bereiken via: jac@fcwinterswijk.nl

Met sportieve groet,
J.A.C.

Deel dit bericht