09-01
Even voorstellen: Miranda Hengeveld
Afbeelding: Miranda Hengeveld

Mijn naam is Miranda Hengeveld. Ik ben getrouwd met Marco en wij hebben samen 2 kinderen.
Sinds een paar jaar ben ik werkzaam bij Simone Smaaklokaal, streekprodukten,
kadoartikelen en bonbons.

Al vanaf het moment dat de kinderen voetballen heb ik mij als vrijwilliger in diverse functies ingezet. In de WSW periode is mij gevraagd de coördinatie voor het vrouwen-/ meidenvoetbal op te pakken. Een aantal seizoenen ben ik leider geweest van het zondag vrouwenteam en was het aanspreekpunt voor alle vrouwen en meidenteams van FC Winterswijk. Samen met een paar clubs uit de regio hebben we de vrijdagavond 25+ opgezet, tegenwoordig is het 18+.
Jarenlang heb ik mij met veel plezier ingezet maar door omstandigheden ben ik een paar jaar geleden gestopt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan!
Aan het eind van afgelopen seizoen heb ik bij het bestuur aangegeven het meidenvoetbal wel weer te willen oppakken. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met Theo van der Zwet heb ik de draad weer opgepakt.
Op de vraag of ik wilde toetreden in het bestuur namens de vrouwen / meiden hoefde ik niet heel lang na te denken. Al jaren blijft het vrouwen / meidenvoetbal groeien en hoe fijn is het dan dat ik deze groep mag vertegenwoordigen in het bestuur.

FC Winterswijk heeft op dit moment 2 vrouwen zaterdag teams, 3 vrijdag 18+ teams en 2 meidenteams, MO17-1 en MO13-1, ook voetballen er nog veel meiden in de jeugd bij de jongens.
De komende periode zal ik me vooral bezig houden met de structuur van de afdeling. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen voor diverse functies. Mocht je een steentje willen bijdragen in het vrouwen / meidenvoetbal mag je me gerust een bericht sturen of aanspreken.

Gemotiveerd en vol energie ga ik deze uitdaging aan!

Voetbalgroet,
Miranda Hengeveld

Deel dit bericht