12-04
F1 doet mee aan De Graafschap Pincvision F-Tournament
Afbeelding: F1 seizoen 2013-2014

Een toernooi voor jong en oud, waar gezelligheid centraal staat

Tijdens het paasweekend van 20 en 21 april vindt op De Bezelhorst bij Voetbalacademie De Graafschap in Doetinchem een spetterend jeugdvoetbaltoernooi plaats. Tijdens dit toernooi strijden 32 F-teams van verschillende convenant verenigingen waaronder de F1 van FC Winterswijk om twee finaleplekken. De finale wordt gespeeld op Stadion De Vijverberg.

Van 13:00 uur tot 17:00 uur wordt er op zowel zondag 20 april als maandag 21 april 16 teams via poulewedstrijden en kruisfinales gestreden om de dagwinst. De twee dagwinnaars gaan een finalewedstrijd spelen om de bokaal en titel: Winnaar van het eerste De Graafschap Pincvision F-Tournament. Deze finalewedstrijd wordt op 25 april gespeeld op Stadion De Vijverberg voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd van De Graafschap tegen Jong Ajax.

Op deze dag is er ook genoeg te doen voor het publiek. De jeugd kan paaseieren gaan zoeken en ondertussen genieten van een heerlijke suikerspin. Daarnaast is Mascotte Guus aanwezig om met alle aanwezigen op de foto te gaan. Voor de ouders en begeleiders zijn er genoeg mogelijkheden om gezellig met een broodje en een kop koffie met uiteraard een paasei samen te genieten van het paasweekend.

Kortom: heeft u met Pasen nog niets in de agenda staan, geniet van het pure voetbal van de F-pupillen, noteer snel en mis dit fantastische toernooi niet!

Tot ziens op 20 en 21 april !!

Deel dit bericht