15-06
Familiedag 2 juli 2022
Afbeelding: fcwin110 jaar

Eindelijk, het mag weer. Een feest vieren met zijn allen. Daar heeft menigeen lang naar uitgekeken. Maar om in deze drukke periode iets te organiseren in een "vrij" weekend, dat is bijna onmogelijk.
De aanleiding is onder andere de oprichtingsdatum van fusievereniging W.V.C., dat op 4 oktober 1912 is opgericht. Deze datum is aangehouden voor oprichting van de club FC Winterswijk. Daarnaast hebben we de afgelopen 2 jaar helaas geen vrijwilligersavond kunnen houden, en juist dat zijn de drijvende krachten achter onze club die we willen bedanken.

Daarom hebben een flink aantal enthousiaste vrijwilligers de koppen bij elkaar gestoken, een programma in elkaar gedraaid en wij hopen daarmee iedereen die onze club een warm hart toedraagt te verwelkomen op ons mooie Sportcomplex Jaspers.

De dag staat vooral in het teken van gezelligheid, elkaar zien, en met elkaar delen waarom FC Winterswijk de club in Winterswijk voor iedereen is. 

Graag nodigen we jullie dan ook uit voor 2 juli aanstaande!

We vieren ons 110-jarig bestaan met overdag een toernooitje, spellen en activiteiten voor de jeugd en een feestavond met muziek waarbij eten en drinken verzorgd wordt (barbecue vanaf 18.00 uur).

Ook overdag ben je natuurlijk van harte welkom om te komen kijken, de koffie staat klaar!

Je kunt je opgeven via de mail: vrijwilligers@fcwinterswijk.nl 

Dan hebben wij een idee hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Graag tot 2 juli! 

Bestuur en vrijwilligerscommissie 

FC Winterswijk

Deel dit bericht