04-03
FC Winterswijk en Social Media
Afbeelding: 2015-03-04 Social Media

In het afgelopen clubblad hebben we uitgelegd wat de stand van zaken op dit moment is omtrent social media binnen FC Winterswijk. De accounts fcwwijklive en fcwwijk worden veelvuldig gebruikt waar we zeer tevreden over zijn. Bij deze willen we iedereen verder informeren over de stappen die we hebben gezet en die we de komende tijd voor ogen hebben.

Fotoalbum over FC Winterswijk
We hebben Marco ter Haar bereid gevonden om zijn fotoalbum over te dragen aan FC Winterswijk. Vanaf nu een officieel medium waarop we foto’s delen. De fotopagina is rechtstreeks te bereiken via: www.facebook.com/fotofcwinterswijk
Daarbij is het mogelijk zelf foto’s aan te leveren aan Marco ter Haar zodat hij ze online kan zetten. Deze kun je sturen via de mail: info@mterhaar.nl (of via WeTransfer bij grote bestanden; www.wetransfer.com).

Informatieavond social media FC Winterswijk
Verder organiseren we een informatieavond over social media op maandagavond 30 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Daarbij willen we iedereen uitnodigen die berichten op Facebook of Twitter kan plaatsen, een eigen teampagina heeft, graag berichten op Facebook wil plaatsen en iedereen die interesse heeft.
Wil je vooraf al redacteur worden van FC Winterswijk en doelpunten, tussenstanden, opstellingen vermelden dan kun je je melden bij één van ondergetekenden. Per team kan één speler/trainer/leider zich aanmelden.

Communicatieplan
Tot slot hebben wij de eerste contacten gelegd om een communicatieplan omtrent social media op te gaan zetten. Hierin willen we een aantal richtlijnen/spelregels vastzetten zodat we social media op een correcte wijze kunnen blijven gebruiken. Een ieder die vanuit zijn/haar werk hier zijn inbrengen aan kan geven nodigen wij van harte uit om eens contact op te nemen.
Wij gaan ervan uit dat een ieder verstandig met alle media om blijft gaan en dat dit een positieve bijdrage levert aan onze club FC Winterswijk. Tips zijn natuurlijk altijd van harte welkom.

Werkgroep social media
Victor Antonissen, Femke Groot Zevert, Jelmer te Selle, Marco ter Haar en Ruut Beijers

Deel dit bericht