22-07
FC Winterswijk gaat voor zonnepanelen!
Afbeelding: Foto Huls zonnepanelen

Het dak van het clubgebouw van FC Winterswijk wordt na de zomervakantie vol gelegd met zonnepanelen. Mede dankzij de toegekende duurzaamheidslening van de gemeente Winterswijk, is het mogelijk om het project tot uitvoering te brengen. Na het uitschrijven van een aanbesteding heeft Stichting sportpark Jaspers op dinsdag 21 juli jl. opdracht verleent aan Huls Duurzame Energie B.V., die zich naast de aanleg van zonnepanelen ook meerjarig als sponsor duurzaam verbonden heeft aan de club!

Met de realisatie van zonnepanelen beschikt FC Winterswijk over een duurzame sportaccommodatie en hoopt het ook op de lange termijn sportbeoefening te faciliteren op onze mooie duurzame accommodatie.

Naast de gemeente Winterswijk en Huls Duurzame Energie BV, willen wij AGEM, Wim Wieskamp, Johan Mentink en Heegt Installatie BV bedanken voor alle advieswerkzaamheden. Tevens zal Heegt Installatie BV er voor zorgen dat alles netjes aangesloten wordt.

Namens de werkgroep,
Jelmer te Selle, Ruut Beijers en Leon Klein Tank

Op de foto van links naar rechts: Henk Graaskamp (manager FC Winterswijk), Hans Huls (directeur Huls Duurzame Energie BV) en Leon klein Tank (voorzitter Stichting Sportpark Jaspers)

Deel dit bericht