01-05
FC Winterswijk genomineerd voor vereniging van het seizoen 2017-2018 in de Achterhoek!
Afbeelding: Achterhoekse Voetbalnacht

Stem ons naar de overwinning!

De organisatie van de Achterhoekse Voetbalnacht heeft FC Winterswijk genomineerd in de categorie Vereniging van het seizoen 2017-2018 en Gerrit te Kolste behoort tot de genomineerde voorzitters. Een onafhankelijke jury heeft in elke categorie 5 namen geselecteerd op basis van de door hen opgestelde criteria en de inzendingen van het publiek.

Op de website www.achterhoeksevoetbalnacht.nl kun je zien wie de andere genomineerden zijn en vind je informatie over de invulling van de 2e Achterhoekse Voetbalnacht op woensdag 30 mei 2018 op Stadion de Vijverberg in Doetinchem. Het is een avondvullend programma voor voetballiefhebbers uit de Achterhoek. Naast de aanwezigheid van ex-internationals is één van de hoogtepunten van deze avond de uitreiking van de awards in 5 categorieën: Vereniging, Voorzitter, Vrijwilliger, Talent en Scheidsrechter van het jaar.

Er kan tot en met 29 mei a.s. gestemd worden via www.achterhoeksevoetbalnacht.nl. De winnaars worden bepaald door 50% publieksstem en 50% jury-stem.

Op de avond zelf vindt de ontknoping plaats, dus nodigt  de organisatie van de Achterhoekse Voetbalnacht alle leden van FC Winterswijk uit hierbij op 30 mei vanaf 19.30 uur aanwezig te zijn.  De toegang is gratis.

Deel dit bericht