27-05
FC Winterswijk JO11-4 pakt Quintet prijzen
Afbeelding: 20170527JO11-4quintet

Quintet!

Vandaag was het dan zover. De laatste keer met de JO11-4 op pad. Dit maal naar het toernooi in Silvolde.

Vorige week was het toernooi in Wehl al aan de zege kar gebonden. Zou het dan mogelijk zijn om een geheel jaar ( najaarscompetitie, zaalvoetbal, voorjaarscompetitie en beide toernooien) ongeslagen te blijven?

Alle voorzorgsmaatregelen waren genomen. Proviand voor de supporters was er voldoende. Nieuwe waterflessen van onze sponsor Mark en een grote karavaan auto's om iedereen in Silvolde te krijgen.

Het geluk van vandaag was natuurlijk het mooie weer en dat we ingedeeld waren in de ochtend. Ondanks dat er maar 4 wedstrijden gespeeld moesten worden was het een loodzwaar toernooi.

In de volle zon 4x alles geven, ik geef het je te doen. De eerste 3 wedstrijden werden tegen FC Trias, MVR en Silvolde winnend afgesloten. De laatste tegen Zeddam/StJoris werd een gelijkspel. Deze resultaten waren voldoende voor weer een 1e prijs.

Opdracht voltooid, 5 prijzen in 1 jaar. Dat is natuurlijk hartstikke mooi voor de spelers, maar waar het omgaat is natuurlijk veel meer. De sfeer in het team, de wil om beter te willen  worden, het enthousiasme langs de kant van de ouders, daar gaat het om. Al deze factoren waren dit seizoen optimaal.

Hoe bereik je dit..... natuurlijk 9 geweldige jongens in het veld, maar ook de positiviteit van de ouders langs het veld (en dat het anders kan kom je helaas elk jaar wel ergens tegen). Wij als begeleiders van de JO11-4 bedanken dan ook de spelers en ouders voor een prachtig jaar. Voor de meesten tot volgend seizoen en voor diegene die nog 1 jaar in de JO11 blijft en anderen die in een ander JO13 team komen, heel veel succes en PLEZIER!

Bart van Rossum
Leider JO11-4

Deel dit bericht