30-03
FC Winterswijk JO9-1 naar De Kuip
Afbeelding: jael28novfeyenoord

Aanstaande zondag, eerste paasdag, is het eindelijk zover.

De aanstormende talenten van Sander Westrum en Jaël Sesink zijn uitverkoren om aan de hand van hun grote voorbeelden het veld op te lopen tijdens de Rotterdamse derby Feyenoord - Excelsior. De talenten van FC Winterswijk JO9-1 zullen vanuit de legendarische spelerstunnel in de Kuip de explosie van gejuich mee gaan maken als ze hand in hand met de echte profs het speelveld gaan betreden. Op het moment dat scheidsrechter Serdar Gözübüyük de wedstrijd om 16.45 uur laat beginnen zullen ze vanaf de tribune de wedstrijd kunnen de volgen.

Het team, bestaande uit keeper Boraz, de verdedigers Tom, Twan, Dani, de middenvelders Rasmus, Ot, Justin, Mert en de aanvallers Jim, Levi en Sem vertrekt om 13.00uur incl. begeleiding vanaf de thuishaven Jaspers per luxe touringcar richting Rotterdam Zuid.

Saillant detail : Bij de vraag wat hun favoriete club is, antwoordde slechts 1 speler met Feyenoord. De rest gaf aan een voorkeur voor Ajax of PSV te hebben. Dit neemt niet weg dat de mannen, ondanks dat het 1 april is, een geweldige beleving mee gaan maken alvorens ze tegen 21.45 uur weer in Winterswijk verwacht worden.

Deel dit bericht