13-10
FC Winterswijk organiseert Voetbal Talenten Toernooi voor F1-teams in district Oost
Afbeelding: 2014-10-18 VTT-toernooi

Onze vereniging is op zaterdag 18 oktober de organiserende gastclub van het spannende Voetbal Talenten Toernooi (VTT), een toernooi dat rekening houdt met de kernwaarden Gezonde Voeding, Sportiviteit en Teamgeest en inmiddels is uitgegroeid tot 48 districtskampioenschappen en 10 NK's voor 8 leeftijdscategorieën. Wij organiseren het districtskampioenschap Oost voor F1-teams en natuurlijk doet ook onze eigen FC Winterswijk F1-team mee aan dit toernooi, waarop NK-tickets te winnen zijn.

De deelnemende verenigingen komen uit het district Oost van de KNVB en dat zijn: Berkum F1, DOVO F1, Robur et Velocitas F1, Sparta Nijkerk F1, Lelystad '67 F1, BWO F1, AWC F1, Beuningse Boys F1, RKHVV F1, Juventa '12 F1, ATC '65 F1, csv Apeldoorn F1, en de “buren” AZSV F1, FC Trias F1 en FC Eibergen F1. Een erg leuk deelnemersveld kunnen we wel zeggen! De beste en sportiefste teams van alle 6 KNVB districten komen aan het einde van het seizoen bij elkaar op het NK.

Tijdens het toernooi blijft de frituur uit, wordt het snoep uit de schappen gehaald en de prik- en alcoholische dranken opgeborgen. In plaats daarvan zullen we met veel creativiteit en ervaringen van andere gastclubs van het VTT een zo'n lekker en goed mogelijk assortiment creëren deze dag, zodat we goede brandstof aan onze Nederlandse pupillen kunnen geven. Enkele voorbeelden van het gezonde assortiment zijn: Broodje Penalty, Spies Buitenspel, etc.

Erg leuk is qua opzet dat dit toernooi qua assortiment Gezonde Voetbalkantine mede mogelijk gemaakt wordt door de steun van enkele sponsoren, te weten:
Daals Traiteurs
Echte Groenteman Legters
Bakkerij/Catering Ter Weme.

Voor alle wedstrijden ontvangen de teams sportiviteitspunten, minimaal 6, maximaal 10. Aan het einde van de dag wint het team met de meeste punten het inmiddels prestigieuze sportiviteitskampioenschap.
Alle teams spelen 3 poulewedstrijden in de ochtend waarna de nummers 1 en 2 in de middag vanaf de kwartfinales om het kampioenschap strijden en nummers 3 en 4 vanaf de kwartfinales om het schaduwkampioenschap.

Bij de F1-categorie plaatsen de kampioen, vice-kampioen, nummer 3, sportiviteitskampioen en schaduwkampioen zich direct voor het NK.

Zoals we gewend zijn bij FC Winterwijk kunnen we weer beschikken over vele vrijwilligers tijdens deze toernooidag.
U bent van harte welkom om bij dit districtskampioenschap aanwezig te zijn vanaf 09.30 uur als het toernooi tijdens een openingsceremonie met Wilhelmus officieel wordt geopend.

Entree is vrij!

Wij als organisatie zien uit naar een erg leuke, sportieve, gezellige editie VTT F1 jaar 2014.

Namens de organisatie
Ron Even

Deel dit bericht