26-09
FC Winterswijk start met Ukkie-voetbal voor de àllerjongsten!
Afbeelding: Ukkies

Veel vaders en moeders zullen het herkennen. Hun zoontje of dochtertje is helemaal wild van voetbal, maar nog te jong om aan te kunnen sluiten bij de mini’s (vanaf 5 jaar) van de vereniging. Dat is nu anders! Vanaf 2 jaar kun je nu bij FC Winterswijk terecht bij de Ukkies!

Wat vorig jaar begon als initiatief van een aantal enthousiaste vaders van FC Winterswijk 9, wordt nu clubbreed uitgerold. De eerste trainingsuurtjes zijn al geweest en de kids waren, net als de ouders, dolenthousiast. In mini-shirts van hun favoriete club renden ze met een brede glimlach achter de bal aan op Jaspers. Reden genoeg voor FC Winterswijk om dit initiatief te omarmen en een eigen plek te geven binnen de club.

Vanaf 2 jaar

De Ukkies van 2 tot 5 jaar worden op speelse wijze bekend gemaakt met het mooiste spelletje dat er is. Plezier staat altijd voorop. Zo wordt er op de zaterdagmorgen alleen getraind als de weersomstandigheden goed genoeg zijn. Vanzelfsprekend is er begeleiding van een pedagogisch onderlegde trainer en zijn ook de ouders van de Ukkies natuurlijk aanwezig tijdens de training.

Gratis shirt voor eerste 30 Ukkies!

Toen onlangs bekend werd dat het Ukkie-voetbal zou starten, waren er in 1 dag al meer dan 15 inschrijvingen. Lid worden en instromen kan op ieder moment en kost slechts 24 euro per jaar. Bovendien heeft de enthousiaste sponsor Gieskes Interieur voor de eerste 30 Ukkies  een echt FC Winterswijk shirt klaar liggen, dat wordt bedrukt met de naam van het kind (op = op).

Dus is jouw zoontje of dochtertje jonger dan 5 en al he-le-maal gek van voetbal? Kom dan eens kijken of wordt direct lid. De 1e training is gepland op zaterdagochtend 5 oktober om 9:30 en zal ongeveer drie kwartier tot een uur duren.

Inschrijven of aanmelden voor het verkrijgen van meer informatie over de volgende training(en) kan via:

https://www.fcwinterswijk.nl/jeugd/onderbouw/ukkies.aspx

Katja Naves, OC Ukkies
Telefoon: 06-28576077
E-mail: katjanaves@gmail.com

Benieuwd hoe de eerste training is verlopen? Klik op onderstaande links.

https://youtu.be/eHevPgGoCAA

https://www.facebook.com/405250339630681/posts/1410307779124927/

Deel dit bericht